Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

Večnamemben poslovni prostor

Cena: 9,00 € / na mesec

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OP00347NB
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večnamemben
regija: Ljubljana
lokacija: Črnuče
področje podrobno: Bežigrad
leto izgradnje: 2008
velikost: 510,00 m²

Opis

Oddamo lepe pisarniško skladiščne prostore. Prostori tvorijo zaključeno enoto in se nahajajo v drugem nadstropju skladiščno pisarniškega objekta. Dostop je možen preko stopnic, osebnega dvigala, ter tovornega dvigala nosilnosti 1.000 kg. Do tovornega dvigala je možno dostopati s kombiji in manjšimi tovornjaki. Tovorno dvigalo ima dimenzije 160x165 cm in vodi direktno v prostore.

Enota je sestavljena iz dveh večjih pisarn ločeni s stekleno steno, hodnika ter večjega skladišča, kjer se nahaja še par manjših pisarn ter server soba. Skladišče ima višino 4-5 m, ima svetlobnike ter je zaprto z dvižnimi vrati. Za skladišče lahko uporabite 350m2 ali pa več (glej tloris), ker se nekatere ostale prostore lahko uporabi kot skladiščne. Prostori imajo domofon, sistem varovanja, ogrevanje preko klim in radiatorjev.

Moški in ženski WC se nahajata na skupnem hodniku, kakor tudi kuhinja, ki je namenjena souporabi. Stavba je reprezentativna, lepa, ograjena, okoli na javni cesti se nahajajo parkirišča. Lastniška pm so stvar dogovora.

Pogoj oddaje je delitev stroškov oddaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si