Dolenjska, Trebnje, Dobravica pri Vel. Gabru

Skladišče poslovni prostor

Cena: 6,50 € / m² / na mesec (~ 15.600,00 €)

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OP00317NB-1
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: skladišče
regija: Dolenjska
lokacija: Dobravica pri Vel. Gabru
področje podrobno: Trebnje
leto izgradnje: 2007
velikost: 2.400,00 m²

Opis

Oddamo lepo skladišče na izjemni logistični lokaciji pri AC ter izvozu. Celotno skladišče ima dve etaži. Pred skladiščem in okoli je manipulacijska površina ter prostor za pm.

Pritlična etaža ima višine cca 6 m. Od spredaj ima nakladalne rampe ter več dvižnih vrat. Dvižna vrata so tudi na zadnji strani.

Prvo nadstropje je notri dostopno s tovornim dvigalom nosilnosti 5.000 kg ali pa z vozili iz zadnje strani po dovozni poti (klančina) ter celo s šleperji. Zadaj so dvižna vrata. Nosilnost nadstropja je 700-800 kg/m2. Višina nadstropja je od min cca 3m na sredini (preklada) do max cca 6m na straneh saj je streha slemenska. Možna je uporaba viličarjev.

Poleg skladišča so v stavbi še pisarniški prostori in WC. Ta del je v skladišču tudi fizično ločen.

Skladišče se nahaja cca 30 km iz Ljubljane na izjemni lokaciji čisto blizu AC (Ljubljana - Novo Mesto) ter AC priključka! Stavba je idealna priložnost za poslovni objekt na super logistični lokaciji.

Cena najema je 6,5 eur/m2 + stroški. Stroški so nizki, stavba ima vodo, elektriko, TK, ogreva se preko vpihovalnikov na kurilno olje. Stavba ima tudi možnost varovanja.

Pogoj oddaje je da najemnik plača del stroškov oddaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si