Osrednjeslovenska, Škofljica, Lavrica

Štirisobno stanovanje

Cena: 390.000,00 370.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00329NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lavrica
področje podrobno: Škofljica
leto izgradnje: 2000
velikost: 116,90 m²
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

Opis

Prodamo lepo in funkcionalno razporejeno 4 sobno atrijsko stanovanje na izjemni mikrolokaciji blizu Ljubljane v nižji večstanovanjski stavbi. Soseska se nahaja na Lavrici, le 2 km stran od PC Rudnik.

Stanovanje ima skupaj 116,9 m2 v kar je vključena shramba v kleti (velikosti 5 m2) ter lastna garaža v stavbi (15,3 m2). Dostop do garaže je neposredno iz ulice in ima avtomatska dvižna vrata. Stanovanjske površine je 96,60 m2. Stanovanju pripada še 40 m2 velik atrij ter 14 m2 velika terasa.

Stanovanje je sestavljeno iz hodnika iz katerega se dostopa do vseh prostorov: kopalnice z WC-jem in tuš kabino, drugega WCja, treh spalnic, shrambe in dnevno bivalnega prostora (kuhinja ter dnevna soba), ki se odpira na teraso in vrt. Lastnik je v dnevno bivalnem prostoru montažno uredil še dodaten prostor, ki trenutno služi kot manjša spalnica.

Ogrevanje v stanovanju je z lastno plinsko pečjo in radiatorji. Stanovanje ima optiko. Mesečni stroški so nizki. Velik del opreme lahko ostane, tako da je to stvar dogovora. Stanovanje ima posebnost in sicer inštalacijsko vgrajen sesalni sistem po prostorih s 4 sesalnimi zidnimi priključki. Ima tudi varovanje z alarmom.

Stavba je umeščena v prijetno naselje nizkih stanovanjskih blokov s parkirnimi mesti, otroškimi igrišči itn. Zgrajena je leta 1999, urejena, ima dokumentacijo, ima upravnika, skupni prostor za kolesa...

Mikrolokacija je izjemna saj se v neposredni bližini 100 m se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec Lavrica, osnovna šola Lavrica, Spar, Hofer, otroška igrišča, LPP (3b in 3g) in primestna avtobusna postaja, železniška postaja, do AC obroča Ljubljane pa je 2 km. Lavrico na eni strani obrkroža Ljubljansko barje z lepimi sprehajalnimi in tekaškimi potmi, na drugi pa so hribi in gozdovi (med drugim znana točka Orle itn).

Stanovanje je najbolj primerno za družine, lahko pa tudi pare, za oddajo...

Pogoj prodaje je da kupec prevzame del stroškov prodaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si