Osrednjeslovenska, Škofljica, Lavrica

Dvoinpolsobno stanovanje

Cena: 900,00 € / na mesec

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OS00333NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvoinpolsobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lavrica
področje podrobno: Škofljica
leto izgradnje: 1985
leto prenove: 2022
velikost: 63,00 m²
energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Opis

Oddamo na novo urejeno lepo funkcionalno 2,5 oz 3 trisobno stanovanje na izjemni lokaciji blizu Ljubljane, na Lavrici. Stanovanje se nahaja v prenovljeni večstanovanjski hiši v drugem nadstropju. Stanovanje velikosti 63 m2 je sestavljeno iz hodnika iz katerega se dostopa do dveh spalnic, prostorne kopalnice ter večjega dnevno bivalnega prostora. Stanovanje je zelo lepo, svetlo in stilsko opremljeno.

Ogrevanje je na toplotno črpalko in plin. Stanovanje ima talno ogrevanje, inverter klimo, lepo opremo, odštevalni števec za elektriko, optiko... Skupaj na mesec stroški nanesejo cca 250 eur. Stanovanju pripada omara na skupnem hodniku za shranjevanje čevljev ipd. Najemnik dobi 1 parkirno mesto na lastni parceli pred hišo.

Stanovanje se oddaja za obdobje 11 mesecih z možnostjo podaljšanja. Stanovanje je opremljeno in na voljo takoj. Lastnikova želja je imeti 1-2 osebi v stanovanju.

Blizu hiše se nahaja LPP avtobusna postaja, železniška postaja Lavrica, Hofer, Spar, Dolenjska cesta, sprehajalne poti Barja in okoliških hribov, Orle, vrtec, osnovna šola...

Pogoj oddaje je delitev stroškov oddaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si