Osrednjeslovenska, Škofljica, Lavrica

Trisobno stanovanje

Cena: 390.000,00 377.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00335NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lavrica
področje podrobno: Škofljica
leto izgradnje: 2000
leto prenove: 2009
velikost: 111,40 m²
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

Opis

Prodamo izredno lepo, moderno opremljeno in zasnovano 3 sobno atrijsko stanovanje na izjemni mikrolokaciji pri Ljubljani v nižji večstanovanjski stavbi.

Stanovanje ima skupaj 111,4 m2 v kar je vključena shramba v kleti cca 5 m2 in terasa 13 m2, poleg tega pa ima še 100 m2 velik atrij. Pri vhodnih vratih se na levo dostopa do ene otroške in druge večje spalnice. Na desno se nahaja kopalnica z modernim jacuzzijem znanega oblikovalca, potem shrambe walk-in garderobe, naravnost pa se odpre izjemen dnevno bivalni prostor s kuhinjo, dnevno sobo, ter izstopom na teraso in vrt. Vrt je izredno lep in negovan in gleda na jug-jugovzhod. Velik vrt, trava, drevesa in neoviran pogled dajejo skoraj občutek bivanja v hiši.

Pred vrtom stanovanja se nahaja večje parkirišče za naselje, kjer lastniki parkirajo tako da je možno takoj dostopati do stanovanja.

OPREMA: stanovanje se prodaja opremljeno v modernem visokem stilu. Enkrat je bila prenova narejena 2007, drugič pa 2011 (vsa nova okna, troslojna, zunanja in notranja vrata, vrata do vrha stropa, magnetne ključavnice, moderne luči, inštalacije, jacuzzi, notranja garderoba, klima, oljen hrast, električne žaluzije, kamen, talno gretje kopalnice...).

Ogrevanje v stanovanju je z lastno plinsko pečjo na radiatorje, lahko pa tudi na klimo. Stanovanje ima optiko. Mesečni stroški so nizki.

STAVBA: Stavba je umeščena v prijetno naselje nizkih stanovanjskih blokov s parkirnimi mesti, otroškimi igrišči itn. Je urejena, ima dokumentacijo, ima upravnika, skupni prostor za kolesa...

LOKACIJA: Soseska se nahaja na Lavrici, le 2 km stran od avtoceste in PC Rudnik. Mikrolokacija je izjemna saj se v neposredni bližini 100 m se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec Lavrica, osnovna šola Lavrica, Spar, Hofer, otroška igrišča, LPP (3b in 3g) in primestna avtobusna postaja, železniška postaja, do AC obroča Ljubljane pa je 2 km. Lavrico na eni strani obrkroža Ljubljansko barje z lepimi sprehajalnimi in tekaškimi potmi, na drugi pa so hribi in gozdovi (med drugim znana točka Orle itn).

Pogoj prodaje je da kupec prevzame del stroškov prodaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si