Ljubljana, Bežigrad, Zupančičeva jama

Trisobno stanovanje

Cena: 279.000,00 265.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00340NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Ljubljana
lokacija: Zupančičeva jama
področje podrobno: Bežigrad
leto izgradnje: 1958
leto prenove: 2022
velikost: 62,20 m²
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

Prodamo lepo svetlo funkcionalno 3 sobno stanovanje na izjemni lokaciji. Stanovanje obsega hodnik iz katerega se dostopa v večji dnevnobivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevna soba), naprej v kopalnico ter wc in na levo v dve večji sobi. Ena od sob ter dnevna soba imata francoski balkon. Stanovanju pripadata še dve manjši kleti po 2 m2.

Stanovanje se nahaja v 4 nadstropju in ker je večje v bloku, ima okna na obe strani. To mu daje veliko svetlobe in zračnosti. Obrnjeno je v smeri jug-sever.

Delno je bilo prenovljeno leta 2022 (celoten pod, nova kuhinja, pohištvo v dnevnobivalnem prostoru, beljenje, nekaj radiatorjev...). Vrata niso bila prenovljena. Stanovanje ima klimo, ki tudi ogreva, domofon, novo električno omarico, optiko, okna so PVC, radiatorji imajo števce. Ogrevanje je daljinsko na toplovod. Stroški so nizki.

Parkiranje je omogočeno za stanovalce pred stavbo za zapornico. Vsako stanovanje ima svoj daljinec. Dodatno brezplačno parkiranje je nekaj metrov naprej na večjem parkirišču. Dodatna parkirna mesta pa so še na voljo na cesti (plačljiva občinska). Stavba je etažnosti K+P+4N. Ima upravnika. Streha je bila prenovljena 2013, fasada pa ne. Stavba nima dvigala. Stavba ima skupno kolesarnico.

Okoli stavbe se nahajajo zelene površine. Mikrolokacija je izjemna saj se v radiju nekaj sto metrov nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, banke, pošta, medicinski center, zdravstveni dom, osnovna šola Bežigrad (čez cesto), vrtec (čez cesto), LPP več linij, restavracije, bari....

Oprema in vselitev po dogovoru.

Pogoj prodaje je delitev stroškov prodaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si