Osrednjeslovenska, Medvode, Medvode

Trisobno stanovanje

Cena: 275.000,00 259.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00348NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Medvode
področje podrobno: Medvode
leto izgradnje: 1963
leto prenove: 2022
velikost: 85,80 m²
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

Prodamo lepo zelo svetlo funkcionalno stanovanje na izjemni lokaciji v Medvodah. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju. Obsega hodnik iz katerega se dostopa do vseh prostorov - dve sobi ter dnevna soba z balkonom na levi, večnamenski prostor z WCjem in balkonom ter ločena kopalnica na desni in naravnost kuhinja z jedilnico.

Stanovanje je izjemno svetlo saj ima okna iz treh stranic, ker se nahaja v manjšem ožjem bloku. Ena od sob ima francoski balkon, pralnica z wc-jem ima manjši balkon cca 1m2, dnevna soba pa ima balkon cca 3m2. Stanovanje nudi lepe poglede proti jugu iz sob in dnevne sobe, ker ni ovir. Stanovanju pripadata v kleti še dva prostora - drvarnica ter zidana klet. Celotna površina je 85,80 m2, od tega je stanovanje odpade na klet cca 6m2, drvarnico 4,5m2 ter balkone cca 5m2. Stanovalci lahko v polkleti (ki omogoča dnevno svetlobo) uporabljajo še kolesarnico, sušilnico, pralnico..

Stanovanje je bilo večkrat prenovljeno in sicer: 2023 zamenjana vsa okna in balkonska vrata PVC, 2022 laminat v obeh spalnicah ter kuhiinji, 2021 ploščice v kopalnici, 2020 plinska peč...

Ogrevanje je na mestni plin z lastno plinsko pečjo. Zanimivost stanovanja je da ima dva kamina oz. krušni peči, en se nahaja med dvema sobama in ogreva obe, drugi pa je v dnevni sobi. V stanovanju je optika. Stroški so nizki.

Stavba je urejena, ima upravnika, ima le 9 stanovanj, dostop je možen preko kartice, ima polklet s svetlobo. Streha je bila menjana 1998, fasada pa ne. Pred stavbo se nahaja prostor za parkiranje, parkirati pa je možno tudi okoli med drugimi stavbami ter pri trgovini, ki se nahaja pri bloku.

Stanovanje s svojimi karakteristikami ter izjemno mikrolokacijo nudi visoko kvaliteto bivanja. Stavba ima odprt pogled na dve strani in ni omejena z drugimi kot so v bližini. Vsa infrastruktura je v bližini. Mercator se nahaja 50m od stavbe kakor tudi LPP postaja avtobusa št. 25. Naprej se nahaja nogometno igrišče, lekarna, knjižnica, banka, pošta, železnica, šola...

Pogoj prodaje je delitev stroškov prodaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si