Ljubljana, Ljubljana center, Center

Dvosobno stanovanje

Cena: 1.150,00 € / na mesec

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OS00349NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Center
področje podrobno: Ljubljana center
leto izgradnje: 1821
leto prenove: 2019
velikost: 65,00 m²

Opis

Oddamo lepo dvosobno stanovanje na izjemni lokaciji v strogem centru. Stanovanje se nahaja na Wolfovi ulici, 50m oddaljeno od Prešernovega trga. Stanovanje obsega predsobo v katero vstopimo prvo in iz katere se levo dostopa do spalnice katera ima svojo lepo walk-in garderobno omaro. Iz predsobe pa se na desno vstopa v dnevno bivalni prostor s kuhinjo ter naprej v kopalnico.

Stavba ima upravnika, dostop preko domofona in tri nadstropja. Stanovanje se nahaja na drugem nadstropju. Prenovljeno je bilo leta 2019. Ima klimo, ki hladi in greje, nova velika protivlomna vrata, okna iz dveh strani, ki gledajo na ulico, višje stropove, optika.. Stavba nima plina, ogreva se preko električnih radiatorjev, voda pa preko bojlerja.

Stanovanje je trenutno zasedeno in bo na voljo s poletjem. Stanovanje je najbolj primerno za posameznika, par, ki želi imeti stanovanje na lokaciji, kjer ima strogi center mesta pred pragom. Stanovanje se oddaja za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Vsa infrastruktura je v bližini.

Po dogovoru in proti doplačilu je možno najeti tudi PM v garaži hiši Kongresni Trg (50m).

Pogoj oddaje je delitev stroškov oddaje.

Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si